Middel tegen opvliegers ontrafeld: hoe je er vanaf komt

Middel tegen opvliegers ontrafeld: hoe je er vanaf komt

Ben je op zoek naar een middel tegen opvliegers? Als je in de overgang bent kun je last hebben van opvliegers. Dit kan erg vervelend zijn en vrouwen zijn dan ook vaak op zoek naar een middel tegen opvliegers. Je wilt er graag vanaf maar wat kun je daar aan doen? Om te beginnen is gezond eten belangrijk, maar ook bewegen en ontspannen horen daar bij.

Eigenlijk horen de opvliegers echt bij de overgang en kun je er niets aan doen om ze te voorkomen. Soms moet je het gewoon laten gebeuren en er komt vanzelf een moment wanneer je er weer vanaf bent. Stel je dat vooruitzicht voor ogen en deze fase zal wat draaglijker zijn.

Pas je eetgewoontes aan zodat je minder last hebt van opvliegers. Download daarom hier 12 gezonde recepten en ontvang mijn tips voor een gezonde hormoonhuishouding.

Inhoudsopgave:

Opvliegers verminderen

Opvliegers symptomen

Luister naar anderen als middel tegen opvliegers

Praten met anderen tijdens de overgang

Opvliegers verminderen

Er zijn vrouwen die beweren dat minder koffie drinken en minder specerijen gebruiken de opvliegers verminderen. Het kan uiteraard geen kwaad om dit zelf te proberen. Je loopt er geen enkel risico mee en waarschijnlijk komt het je nachtrust ten goede. Zo staat het je vrij om zelf je eet- en drinkgewoonten te veranderen. Kijk of het helpt.

Er zijn vrouwen die echt alles aanpakken om van die vervelende opvliegers af te komen, toch is er nog niets dat effectief blijkt te zijn voor alle vrouwen. Dus voor alle vrouwen, die te maken krijgen met opvliegers, geldt: na elke opvlieger is er weer één minder te gaan. Probeer het positief te benaderen. Dat wil niet zeggen dat je er niet een keer over mag klagen. Heerlijk even klagen en mopperen met vriendinnen onder elkaar. Laat de opvliegers echter niet je leven beheersen. Aan het einde van dit artikel leg ik uit welk middel tegen opvliegers voor mij heeft gewerkt.

Opvliegers symptomen

Als, weer eens uit het niets, een opvlieger je parten speelt, het zweet je uitbreekt, weet dan dat er geen gevaar is voor je gezondheid. Deze kennis zal ervoor zorgen dat je niet ongerust bent. Dat komt je hele lichamelijke toestand ten goede. Helaas de opvliegers horen bij de overgang, je thermometer werkt niet meer zoals het moet. Het stelt je gerust als je weet wat er aan de hand is. Zorg er dus voor dat je weet of je al dan niet in de overgang zit. Tijdens een opvlieger kun je warm gevoel ervaren. Daarna kan het zijn dat je het weer koud krijgt door het zweet.

Luister naar anderen als middel tegen opvliegers

Er zijn vrouwen die baat hebben bij een bepaald middel tegen opvliegers. Hoe voelt een opvlieger bij een vriendin? Hoe ervaart zij het? Luister wat deze vrouwen te vertellen hebben en wellicht wil jij ook wel dingen proberen. Ga echter niet zomaar allerlei verschillende producten tegelijkertijd innemen. Laat de huisarts of apotheker je eventueel adviseren. Gebruik dus nooit twee producten tegelijkertijd.

Wil je toch een middel tegen opvliegers? Probeer altijd eerst een middel tegen opvliegers dat gemaakt is op basis van natuurlijke ingrediënten, zoals kruiden. Kijk bijvoorbeeld eens naar dit natuurlijk supplement. Neem daarnaast voldoende rust en ontspan je in plaats van je er tegen af te zetten. Onthoud dat deze fase voorbij gaat. Straks kijk je terug en je denkt: “Zo dus dat was het, de opvliegers zijn verleden tijd, hoera”. Weet ook dat jij sterk genoeg bent om deze periode door te komen, met minder slaap. Het lukt je, als jij je leefpatroon en ritme wat aanpast, als jij doet wat je lichaam aangeeft, namelijk op tijd gas terug nemen. Je bent geen twintig meer, accepteer dat.

Praten met anderen tijdens de overgang

Praten met je moeder, je vriendinnen of de huisarts over nare opvliegers, die je nachtrust verstoren waardoor je overdag niet te genieten bent, kan opluchten. Maak er echter niet het gesprek van de dag van, er zijn zoveel leuke onderwerpen om over te praten. Wellicht kun je met vriendinnen wat luchtig doen over de opvliegers. Wie heeft er gewonnen? Wie had er de afgelopen week de meeste opvliegers?

Heb jij last van opvliegers? Wat heb je allemaal geprobeerd en wat werkt voor jou het beste? Heb je een vraag over opvliegers? Laat hieronder een reactie achter en vergeet dit bericht niet te delen met je vriendinnen. Ontdek hieronder mijn middel om van je opvliegers af te komen.

menoxium knop

Over de schrijver
Anoniem
Door

Anoniem

op 22 Jul 2018

Heb al 15 jaar opvliegers wie kan mij helpen het is soms zo erg dat ik na een opvlieger niet meer kan lopen zo moe ben ik help help het leven is zo niet leuk meer heb geen lol meer

Anoniem
Door

Anoniem

op 01 Aug 2018

Heel herkenbaar, ik heb precies hetzelfde.

Marian
Door

Marian

op 18 Mar 2019

Ik heb Menoxium besteld en het werkt het goed! Aanrader!

Marleen
Door

Marleen

op 01 Jun 2019

Ik heb het lang niet gehad en nu heb ik het terug byna elke dag

Vivian
Door

Vivian

op 13 Feb 2020

Is niet meer te doen dag en nacht

Reactie plaatsen