Page content

article content

5 videos om te lachen tijdens de overgang

Lachen tijdens de overgang is belangrijk! Overgangsklachten kunnen ervoor zorgen dat je het soms even niet meer ziet zitten. Tijd om jezelf even op te laden met wat humor. Bekijk onderstaande video’s en blijf lachen tijdens de overgang! Welke video spreekt jou het meeste aan? En welke niet? Vergeet niet om een berichtje hieronder te plaatsen.

Inhoudsopgave:

1. An Nelissen over de menopauze

2. Gevolgen van een opvlieger

3. Toren C en seks tijdens de overgang

4. Fragment hormonologen

5. Youp van ’t Hek en de overgang

1. An Nelissen over de menopauze


2. Gevolgen van een opvlieger


3. Toren C en seks tijdens de overgang


4. Fragment hormonologen


5. Youp van ’t Hek en de overgang

Heb je al een berichtje geplaatst? Welke video raad je andere vrouwen in de overgang aan om te bekijken? Weet je zelf nog leuke grappen over de overgang? Geef je mening. Ben je op zoek naar een methode om je klachten te verzachten? Kijk dan eens naar mijn programma:

Overwin je Overgang

Comment Section

0 reacties op “5 videos om te lachen tijdens de overgang

Plaats een reactie


*


Ria Kamelle
Mijn naam is Ria Kamelle en ik ben auteur en overgangsconsulente.Jarenlang heb ik last gehad van de menopauze. Elke dag had ik last van lichamelijke en geestelijke overgangsklachten. Ik begrijp dat de overgang voor veel vrouwen moeilijk kan zijn. Vooral als je te maken hebt met opvliegers, overgewicht, depressies, vermoeidheid of een ander symptoom.Ik heb voor mezelf ontdekt dat je hormoonhuishouding van grote invloed is op je gezondheid. Een mix van kruiden, voeding, beweging en meditatie zorgen ervoor dat ik mijn klachten weer onder controle heb.Momenteel help ik dagelijks honderden vrouwen met hun menopauze klachten. Mijn visie is om: "Vrouwen van 40 plus te laten bloeien van mentale, fysieke en sociale gezondheid".Ik ben auteur van diverse boeken, zoals: Overwin je Overgang, Slank door de Overgang, 20 Dagen Suikervrij en 50 Recepten in 30 Minuten.Daarnaast ben ik oprichter van Clubovergang.info een community voor vrouwen met overgangsklachten.Via dit blog deel ik nieuwe tips en inzichten op het gebied van een gezonde levensstijl voor vrouwen. Dit doe ik door middel van mijn nieuwsbrief, e-boeken, video's en blogs.