Page content

article content

7 videos voor energiek door de overgang

Tijd voor een stukje inspiratie tijdens de overgang. Ga jij energiek door de overgang of met een sleur? Bekijk onderstaande video’s en laat je inspireren door: praktische tips, grappige verhalen, interessante nieuwtjes en veel meer. Daarnaast kun je hier ook de documentaire uitgebloe(i)d terugzien. Tot slot een heerlijke ontspanningsoefening. Luister naar de muziek van de laatste video en je voelt de energie toenemen. Ideaal om weer even op te laden. Welke video spreekt jou het meeste aan en waarom? Laat je een berichtje achter?

Inhoudsopgave:

1: Marion deelt haar ervaring over de overgang

2: Hoe kleedt een vrouw zich van 40 plus?

3: Wat is de overgang?

4: Uitgebloeid?

5 Spannend houden in bed

6 Groene smoothie als ontbijt

7 Meditatie oefening en ontspannen

#1: Marion deelt haar ervaring over de overgang


#2: Hoe kleedt een vrouw zich van 40 plus?


#3: Wat is de overgang?


#4: Uitgebloeid?

#5 Spannend houden in bed


#6 Groene smoothie als ontbijt


#7 Meditatie oefening en ontspannen


Vergeet niet hieronder een reactie plaatsen. Welke video raad je andere vrouwen in de overgang aan om te bekijken? Laat hieronder een reactie achter.

Wil je overigens meer weten over de overgang? Bekijk dan eens ons programma: Overwin je Overgang

Comment Section

6 reacties op “7 videos voor energiek door de overgang


Door Mario van Beek op 24 september 2015

Ik zou die met de humor zeker aanbevelen, het is al zo beladen altijd.
Dat relativeert de overgang tenminste iets en ik heb weer eens hartelijk kunnen lachen,
omdat je er veel van herkent.


Door Catharina op 24 september 2015

Kijk ze gewoon allemaal maar vooral die met Lenette van Dongen


Door Josje op 24 september 2015

Lenette van Dongen, absoluut. Kijk haar hele show, het is één groot feest van herkenning en je kunt gieren van het lachen. En in welke periode van je leven je ook zit: lachen blijft altijd gezond en een goed medicijn voor alles!


Door Marina op 27 september 2015

Kijk ze gewoon allemaal. Maar als je echt eens lekker wil gieren van het lachen dan beveel ik Lenette van Dongen van harte aan! Af en toe wat relativeren en zelfspot helpt in veel situaties.


Door Veerle op 28 september 2015

Kijk ze gewoon allemaal, ik heb dit gedaan en vond het zeker de moeite.


Door Saskia op 9 februari 2017

Heerlijk Lenette en andere filmpjes ook erg leuk! Hou het luchtig anders wordt het zo beladen!

Plaats een reactie


*


Ria Kamelle
Mijn naam is Ria Kamelle en ik ben auteur en overgangsconsulente.Jarenlang heb ik last gehad van de menopauze. Elke dag had ik last van lichamelijke en geestelijke overgangsklachten. Ik begrijp dat de overgang voor veel vrouwen moeilijk kan zijn. Vooral als je te maken hebt met opvliegers, overgewicht, depressies, vermoeidheid of een ander symptoom.Ik heb voor mezelf ontdekt dat je hormoonhuishouding van grote invloed is op je gezondheid. Een mix van kruiden, voeding, beweging en meditatie zorgen ervoor dat ik mijn klachten weer onder controle heb.Momenteel help ik dagelijks honderden vrouwen met hun menopauze klachten. Mijn visie is om: "Vrouwen van 40 plus te laten bloeien van mentale, fysieke en sociale gezondheid".Ik ben auteur van diverse boeken, zoals: Overwin je Overgang, Slank door de Overgang, 20 Dagen Suikervrij en 50 Recepten in 30 Minuten.Daarnaast ben ik oprichter van Clubovergang.info een community voor vrouwen met overgangsklachten.Via dit blog deel ik nieuwe tips en inzichten op het gebied van een gezonde levensstijl voor vrouwen. Dit doe ik door middel van mijn nieuwsbrief, e-boeken, video's en blogs.