Gastbloggers gezocht!

Ben jij een expert op het gebied van vrouwengezondheid?

Waarom gastbloggen op Overgang.info?

Leuk dat je interesse hebt om te gaan gastbloggen op Overgang.info! Ben jij een therapeut, medisch specialist, coach of consulent? Kortom, heb jij affiniteit met gezondheid voor vrouwen dan kun je bij ons een gastblog plaatsen. Denk aan onderwerpen zoals:

  • voeding, afvallen, superfoods en algemene gezondheid
  • tips over vrouwenklachten, zowel mentaal als fysiek
  • nieuwe ontwikkelingen op het gebied vrouwengezondheid
Door een gastblog te plaatsen komen onze bezoekers (meer dan 45.000 sessies per maand) met jou in contact. Daarnaast krijg je een apart miniprofiel met een uitgaande link naar jouw website.

De gastblogs blijven permanent staan en wij zullen deze delen op social media en via onze nieuwsbrief. Het beste kun je even contact met ons opnemen om te bepalen of we een match zijn.


Voorwaarde is wel dat je gastblog uniek is en niet van een andere website gekopierd is. Daarnaast dien je het gastblog voor Overgang.info te schrijven en niet op andere websites te plaatsen.


Lees ook even de spelregels door, voordat je begint met schrijven! 


Klik hier om contact op te nemen >>

Spelregels gastblog:

Kennis of ervaring, géén reclame: je gastblog is geen reclame. Je mag gerust over een behandelmethode schrijven, zolang het waardevol is voor onze lezers.

Kwaliteit:  een uniek artikel van 900 - 1200 woorden in correct Nederlands, met titel en 4-5 tussenkopjes. Over het onderwerp kunnen we het beste overleggen. Inclusief bronvermelding van websites of literatuur.

Miniprofiel: we hebben nog een leuke portretfoto van je nodig en 5-6 zinnen over je organisatie.

Compensatie: 2 uitgaande links naar je website. Eén link op je miniprofiel en één link per blog. Je blog wordt binnen 1 maand na aanlevering gedeeld op social media en via de nieuwsbrief.

Plaatsing: binnen 1 maand na aanlevering. We behouden het recht om plaatsing te weigeren. Daarnaast controleren we op spelling en kunnen we zo hier en daar aanpassingen doen. Je gastblog dient uniek te zijn. Dat wil zeggen: niet gekopierd.