Page content

Klantervaringen

Klantervaringen Overwin je Overgang

“Mijn overgangsklachten zijn vrij wel wat minder geworden en heb wat rust gekregen En dat doet mij heel goed ik kan weer aan de slag met mijn leven. Mijn dank voor alle uitleg, hulpmiddelen en bemoediging die ik van uit uw boek heb mogen mee nemen in mijn dagelijks leven. Ik ga ermee door! Groeten, Gerda”.

“Ik ben Elly de Boer en heb last van overgangsklachten , daar was ik me eerst niet van bewust maar er gebeurde zoveel rare dingen dat ik dacht dat ik of dement werd of last van een tumor had in mijn hoofd. Ik was de controle over mezelf volledig kwijt. Spullen die ik kwijt was en niet meer wist waar ik ze had neergelegd ,alles glipte me letterlijk uit mijn handen, paniek Aanvallen in de auto en nog meer van dat soort dingen. Ik was ten einde raad. Ik ben erg actief heb samen met mijn man en zoon een snackbar , dus altijd druk. Heb trouwens wel een stapje terug moeten doen. Het eBook wat ik gelezen heb ,Overwin je Overgang, kreeg ik erkenning van het geen waar ik in beland ben. Ik ben nu blij dat ik weet waar ik in beland ben en goeie tips krijgt. Dit was even een klein stukje van mijn verhaal. Met vriendelijke groet, Elly de Boer, Dieren”

Klantervaringen Slank door de Overgang

“Ik ben Margreet en woon in Strijen Zuid holland ben 54 jaar en al aardig op weg in de overgang. Ben nu 3 weken bezig en het is goed te zien. Ik moet nog even wat achtergrond info geven. Vorig jaar eind september had ik mijn been gebroken en heb ik 4 maanden in een rolstoel gezeten met alle feestdagen erbij dus lekker eten, snoepen en niet bewegen. Steeds dacht ik als ik weer kan lopen gaan we wel lijnen… nou ik ben eerst 8 weken Sonja Bakker gaan doen maar dat werd niks. Ik viel 3 kilo af toen ben ik een ontgifting programma gaan doen van aloë vera en toen zag ik jouw programma en ben nu in de derde week. Ik merk dat mijn buik platter wordt en ik kan ook sommige kleren weer aan. Groetjes Margreet (54) Strijen”.

“Dank u wel ik vind uw boek zeer nuttig want door de jaren en als je al wat ouder bent zijn dat vele jaren word je eigenlijk van het ene dieet naar het andere geslingerd waar je dan ook wel voedseltekort van krijgt en maagproblemen.Ben na het zoveelste fruitdieet in het ziekenhuis beland. Het is veel beter dat je weet wat in je lichaam gebeurt tijdens en na de overgang en dat je door voeding medicijnen kan beperken. Ik ben voor natuurlijk en gezond dus en ik eet nu veel natuurlijker door de tips. Ik heb ook de light producten en de suiker verbannen of liever gezegd, zeer sterk verminderd. Bovendien is het allemaal erg duidelijk en zeer mooi weergegeven. Uw boeken bevatten mooie foto’s. Lydie van Bommel”.

Klantervaringen 20 Dagen Suikervrij

“Ik vind het een mooi programma om van mijn suikerverslaving af te komen. Ik heb geleerd dat er in nog meer producten suiker zit dan ik dacht. Het programma biedt lekkere recepten, waarin heel veel natuurlijke producten verwerkt zijn. Ik blijf doorgaan met de smoothies of de salades als broodvervangers. Voor het avondeten neem ik minder of geen aardappels, pasta’s, rijst maar wel veel groenten. Het is een goede manier om bewust te worden van wat je eet en wat je eigenlijk nodig hebt. Gaby Bissels, 46 jaar Winterswijk”.

“Met veel enthousiasme hebben mijn man en ik het programma 20 dagen zonder suiker gevolgd. We zijn allebei zijn we goed op weg. Mijn man is al 7 kilo kwijt en ik al 4 kilo. We zij ons bewust geworden waar je op moet letten bij het kopen van voeding. De recepten zijn goed. We hebben nu twee weken de andere recepten van Slank door de Overgang gemaakt. Deze maaltijden en tussendoortjes zijn ook heerlijk. Het is zo goed bevallen dat we nog een keer 20 dagen zonder suiker gaan volgen. Onze dank is groot. We gaan door! Met vriendelijke groeten, Annet.”

Klantervaringen 50 Recepten in 30 Minuten

“Ik was al een hele tijd op zoek naar gezonde recepten die snel klaar te maken zijn. Ik heb eerder andere kookboeken uitgeprobeerd. Vaak valt het me vies tegen… Dan moet je tientallen poeders en kruiden in huis hebben. Die heb ik niet, dus moet ik die kopen… kost me klauwen met geld. Ik ben erg blij met deze 50 recepten! Eindelijk snelle en gezonde recepten die betaalbaar zijn! Dank je wel! Berda (57), Den Bosch”

“In eerste instantie was ik 4 kilo afgevallen met het programma Slank door de Overgang in 4 weken. Ik heb toen besloten om door te blijven gaan met de 50 recepten in 30 minuten. Ik ben nu met mijn tweede week bezig en ik ben 1,7 kilo afgevallen in 2 weken. Saar Berkenkamp (45), Rotterdam”

Klantervaringen MenoXium

“Na 2 jaar slecht slapen door de opvliegers, werd ik vannacht voor het eerst wakker om 5u om te plassen!!!
Alles geprobeerd, heeft me kapitaal gekost. Door julli niet goed geld terug durfde ik dit als laatste redmiddel aan.
Ben zo blij dat de frequentie en intensiviteit van de opvliegers verminderd zijn. Maar bovenal dat ik kan doorslapen. Mvg Iris de Reuver”.

Klantervaringen Overgangstransformatie

“Heb de 8 modules van overgangstransformatie een keer door genomen. Ik vind het harstikke fijn dat dit op mijn pad is gekomen. Het begint al met aarden wist niet wat dat was. Ben weer opnieuw begonnen met de curses. Echt buitengewoon helder en leerzaam. Doe dagelijks oefeningen. Ben er ontzettend blij mee, het gaat al veel beter met mij. Had voorheen vaak warme voeten en handen in bed. Las een keer op internet dat mijn ying en yang uit balans was. Maar wist niet wat ik eraan doen kon. Alvast heel hartelijk dank voor de overgangstransformatie dat ik dit mag leren geweldig!!!! Warme groet, José Smeenk. Olst”

Ga voor meer informatie naar onze shop >>>